J JenLedgeR Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 134 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 39 26 Nisan 2015 #1 Söylenecek çok fazla birşey bulunmamaktadır, yakında Private League Of Legends Serverları dolar 🙂 İndirmek için tıklayınız.
Söylenecek çok fazla birşey bulunmamaktadır, yakında Private League Of Legends Serverları dolar 🙂 İndirmek için tıklayınız.
A ArdaOkuk Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2012 Mesajlar 394 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 29 27 Nisan 2015 #2 Cevap: League Of Legends Emulators LEAGUE OF LEGENDS PRİVATE SERVER KURULUMU Daha önce paylaşıldı. Açılsaydı şimdiye çoktan açılırdı ama sanmıyorum açılacağını Knight'a benzemez adamın ocağına incir ağacı dikerler.
Cevap: League Of Legends Emulators LEAGUE OF LEGENDS PRİVATE SERVER KURULUMU Daha önce paylaşıldı. Açılsaydı şimdiye çoktan açılırdı ama sanmıyorum açılacağını Knight'a benzemez adamın ocağına incir ağacı dikerler.
J JenLedgeR Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 134 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 39 27 Nisan 2015 #3 Cevap: League Of Legends Emulators Aradım ama bulamamıştım, konu kaldırılabilir 🙂