Scream Leg cuting ve Ice Skillerinin Tutma %'sini Ayarlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HiFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
DB tarafi olan succesrate in alakasi yok TBL den oluyor onlar

saol ilkten hifi (Trem db ile exe arasındaki tbl sadece yapay bir kodlama asıl gerçek veri tabanı nederse o olur bilgine db de ne yaptıysan exe onu sana iletiyor tbl sadece aracı bir sisten.. !!!

saol ilkten hifi (Trem db ile exe arasındaki tbl sadece yapay bir kodlama asıl gerçek veri tabanı nederse o olur bilgine db de ne yaptıysan exe onu sana iletiyor tbl sadece aracı bir sisten.. !!!

Gelip bunu banami anlatiyorsun? . KO nun en büyük salakligi skillerdeki belirli verileri tbl üzerinden çekmesi ... Sen skill_magic_main den lr skillerini bul orda type1 deki 3 ü sil yani magic type 3 u kullanmasini sil. Kitlenme kalmasin. Ice skillerindede öyle. Warrior cut scream vsvs öyle. skill main 4 ten sw scnin vericegi hizi ayarla oyuna gir dene istersen. Bunlar KO sisteminin açiklari.. gelip bana neyin ne oldugunu anlatiyorsun

Gelip bunu banami anlatiyorsun? . KO nun en büyük salakligi skillerdeki belirli verileri tbl üzerinden çekmesi ... Sen skill_magic_main den lr skillerini bul orda type1 deki 3 ü sil yani magic type 3 u kullanmasini sil. Kitlenme kalmasin. Ice skillerindede öyle. Warrior cut scream vsvs öyle. skill main 4 ten sw scnin vericegi hizi ayarla oyuna gir dene istersen. Bunlar KO sisteminin açiklari.. gelip bana neyin ne oldugunu anlatiyorsun

Bende farkettim onu. Tahminim skill_magic_4 ' da hepsi. Ama hangi sütun çözebilmiş değilim. Belki de benim TBL'mde hepsi 0 a ayarlanmış olabillir. Çözen varsa bi zahmet yazabilir mi?

Cevap: Scream Leg cuting ve Ice Skillerinin Tutma %'sini Ayarlama

bakalım

teşekkürler

teşekkürler.

Tesekkurlerr

eyw

teşekkürler