Çok güzel anılarım var gerçekten serverda bug yok ama öyle bir sorunu vardı ki oda dc .. ben archer playerıyım 5 li ok her seferinde dc veriyor oyunu oynayamıyorsunuz mesela Warriorlar ... descent olmaya korkarlar dc yicez diye.. bir süreden sonra gına geldi bıraktım Bırakmamda etkili olan en önemli etkenide unutmamak gerekir server sahibi (Amerikalı Mickey adında bir herif ) tam bir paragözdür +8 e kadar itemleri basabiliyorsunuz sonrasını rebirth basarak basmak zorundasınız itemi +9 a atmıyor hiç bir şekilde ve bilin bakalım paragöz admin ne yapmış? rebirth sc ve rebirth str sc pus a koymuş yani +8 den sonrasını basmak istiyorsanız para karşılığı basmak zorundasınız 🙂
bunları bilerek deneyin onun dışında pk sı çok güzel bir server ... sürekli söylüyorum bir türk aynı db yi açsa tamamen seve seve paramı yatırır oynarım benim gibi düşünen bir sürü insanın olduğunada eminim
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.