Dragon Fire v1930 - Chaos Expansion - Yeni Nesil Private Server

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Euro Pvp 1897

beyler server güzelde parası olanın itemi oluyor o yüzden hiç başlamayın +9 ları görünce bu ne demeyin!

beyler server güzelde parası olanın itemi oluyor o yüzden hiç başlamayın +9 ları görünce bu ne demeyin!

Chaos Ft Bdw Bf gibi etkinliklerden kastığım gem ve kutulardan item yapıyorum savaşlarda krowaz kasıyorum

online süren fazla olmasa bile item yapmak istiyorsan etkinlikleri takip edeceksin

Chaos Ft Bdw Bf gibi etkinliklerden kastığım gem ve kutulardan item yapıyorum savaşlarda krowaz kasıyorum

online süren fazla olmasa bile item yapmak istiyorsan etkinlikleri takip edeceksin

Arkadaşım yaptım hepsini senin şuan olduğun OhaFOR clanındaydım sen yokken.. ama ben sisteme karşı olduğum için bıraktım parayı veren düdüğü çalıyor bu server'da kısacası sc leri keşke parayla yapsalardı da rebirth sc'ler normal olsaydı ve Pound la satıyorlar 500 KC (yani pusa baktığında sadece bir tane rebirth sc ) 15 TL ediyor türk parasıyla (14,95) o yüzden o oyun oynanmaz para kaptırmayın artık şu Mickey denen herife!

Ayrıca ve ayrıca PK sı çok keyifli serverdır bunu kabul ediyorum her zaman canlıdır ve sistemi çok iyidir ( EXP pk da kasılmasından bahsediyorum ) ama öyle bir sorunu daha var ki ... oda DC Sorunu server açıldığından beri var ve hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar bu sorunla ( aslında bakarsanız hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar ) Okçular 5 li ok atmaya korkuyor , Warrirolar Descent olmaya korkuyor , Mageler kalabalık yerde arkadaşını TP etmeye korkuyor ( hepsini oynadım hepsinide yaşadım bunların ) Skilleride geçtim town kalabalık olursa Cz towna geldiğinizde DC yersiniz!

Arkadaşım yaptım hepsini senin şuan olduğun OhaFOR clanındaydım sen yokken.. ama ben sisteme karşı olduğum için bıraktım parayı veren düdüğü çalıyor bu server'da kısacası sc leri keşke parayla yapsalardı da rebirth sc'ler normal olsaydı ve Pound la satıyorlar 500 KC (yani pusa baktığında sadece bir tane rebirth sc ) 15 TL ediyor türk parasıyla (14,95) o yüzden o oyun oynanmaz para kaptırmayın artık şu Mickey denen herife!

Ayrıca ve ayrıca PK sı çok keyifli serverdır bunu kabul ediyorum her zaman canlıdır ve sistemi çok iyidir ( EXP pk da kasılmasından bahsediyorum ) ama öyle bir sorunu daha var ki ... oda DC Sorunu server açıldığından beri var ve hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar bu sorunla ( aslında bakarsanız hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar ) Okçular 5 li ok atmaya korkuyor , Warrirolar Descent olmaya korkuyor , Mageler kalabalık yerde arkadaşını TP etmeye korkuyor ( hepsini oynadım hepsinide yaşadım bunların ) Skilleride geçtim town kalabalık olursa Cz towna geldiğinizde DC yersiniz!

Bırakmışsın ama server ile ilgili tam bilgiye sahip değilsin güncel olarak

Saydığın bütün sorunlar düzeltildi şuan hiç bir şekilde dc olan yok serverda

Oyuna para kazandırmak istemiyorsan sadece bir örnek vereyim bir clan var sürekli olarak etkinliklere katılıyolar ve kasa charları var tüm aldıklarını orada toplayıp puan sistemi ile pre kc item olarak dağıtıyorlar clan içi demek istediğim sen para vermek istemiyorsan oyuna bir çok alternatif var item kasıp pazar yapacaksın 🙂

Bırakmışsın ama server ile ilgili tam bilgiye sahip değilsin güncel olarak

Saydığın bütün sorunlar düzeltildi şuan hiç bir şekilde dc olan yok serverda

Oyuna para kazandırmak istemiyorsan sadece bir örnek vereyim bir clan var sürekli olarak etkinliklere katılıyolar ve kasa charları var tüm aldıklarını orada toplayıp puan sistemi ile pre kc item olarak dağıtıyorlar clan içi demek istediğim sen para vermek istemiyorsan oyuna bir çok alternatif var item kasıp pazar yapacaksın 🙂

Dediğin gibi DC sorunu düzeltildiyse o bana yeter bugün girip tekrar deneyeceğim nasılsa okçuda 5 li ok kullanınca en geç 10 dakikaya anlarım , her gün takip ediyorum bununla ilgili bi açıklama bekliyorum ama gelmediği için hala devam ettiğini düşündüm ister istemez 🙂 sağol bilgilendirme için umarım DC sorunu kalkmıştır

Beyler bu serverin sahibine para kaptirmayin Gelin Sexyko oynalim siz bu oyuna para verdikce adamlar kenderini bisi saniyor adam gibi dusunun dediklerimi cok para yatirmaya merakliysaniz gelin sexyko oynayalim emegimizin karsiligini alalim

Veee tahmin edin ne oldu? DC yedim hemde 2 kere 🙂 1. si town atarken , diğeri 5 li atarken (TAM pvp ortasında) sağol linkinpark 1. olduğu servera her insan user çekmek ister tabi 🙂

Günlük ortalama 400 500 user var ben burda user gelsin diye açmadım konuyu oynamak isteyen olursa diye 🙂

foruma girip bakabilirsin server admin açıklaması var dc ile ilgili.

Burayada yazarsan forum üyeliğim eskide göremiyorum 🙂 sen oynamak isteyenler için konu açıyorsun bende belirgin sorunları söylüyorum işte ona göre oynasınlar 🙂

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam