G gawolt80 Yeni Cüce Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 7 Reaction score 0 Puanları 1 25 Aralık 2017 #181 TŞK Teşekkürler
B borsads Yeni Cüce Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 2 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 32 25 Aralık 2017 #182 Ty Teşekkürler efendim
A AlperTr Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 56 Reaction score 0 Puanları 6 28 Aralık 2017 #183 teşekkürler
K kemal_kuzey Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 35 Reaction score 0 Puanları 6 30 Ocak 2018 #184 teşekkürler .
K kadirsutcu1 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 31 Reaction score 0 Puanları 6 13 Şubat 2018 #185 tesskruelrelre
muhammet2008 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 270 Reaction score 2 Puanları 18 Yaş 30 Konum sakarya Web sitesi www.xigenonko.com 14 Aralık 2023 #186 TRDatabase' Alıntı: {2013}<<[TRDatabase]Ardream Database Sorunsuz FullMap+Ebenezer+Exe>> Merhabalar TRDatabase Ardream Database İle İlgli Sıkıntı Olur İse'ki olacağını sanmıyorum. MSN : [email protected] ##Özellikler## #59 LvL İtemli Başlangıç #Ardreamda ölünce yazı geçer tabi ebenezerinize bağlı ben bu yüzden editli ebenezeride koydum içine. #Databasemizin Full Mapıda İçindedir. Başka ek hiç bir map dosyasına gerek yoktur. #EMC-LUFER-MARADON-ARDREAMDAKİ gereksiz monsterlar kaldırıldı. sadece maradonda Scroollar,Goltbar,tp kağıdı için monster vardır. #Pelerin görevini fixledim. #Db ile ilgili gerekli kodlar zaten dosyanın içindedir. #Tüm Karakterler Oyuna Full İtem İle Başlarlar #Üzerinde Bulunan İtemlerin Tümü +8 Dur / Takılar +3 dür #Ardream Lunar Valley Sorunsuzdur #Kepeer & Warder Sorunsuz Şekilde Yazı Geçer. #Ardreamdaki Atross/Riote Np. #Delos Savaşi Sorunsuzdur #100 Symbol Sorunsuzdur #Oto-Üyelik ve Oto Gradedir. Umarım Yardımcı Olmuşumdur.Sadece Bir Teşekkür Etseniz Yeterlidir.. LİNK:[Gizli içerik] Databasemiz ile İlgili Önizlemeler. Maradon Lüferson Ardream Tower Ardream Lunar War Warrior Başlangıç İtem Rogue Başlangıç İtem Priest Başlangıç İtem Mage Başlangıç İtem NOT: DOSYALAR KESİNLİKLE VİRÜSSÜZDÜR.BEN MİCROSOFT SECURİTY ESENTİNALDE TARATTIM SİZDE TARATIN LÜTFEN TRDatabase Ardream V.1'i Sunar.Bir Sonraki Database Payalaşımında Görüşmek Üzere.. Genişletmek için tıkla ...
TRDatabase' Alıntı: {2013}<<[TRDatabase]Ardream Database Sorunsuz FullMap+Ebenezer+Exe>> Merhabalar TRDatabase Ardream Database İle İlgli Sıkıntı Olur İse'ki olacağını sanmıyorum. MSN : [email protected] ##Özellikler## #59 LvL İtemli Başlangıç #Ardreamda ölünce yazı geçer tabi ebenezerinize bağlı ben bu yüzden editli ebenezeride koydum içine. #Databasemizin Full Mapıda İçindedir. Başka ek hiç bir map dosyasına gerek yoktur. #EMC-LUFER-MARADON-ARDREAMDAKİ gereksiz monsterlar kaldırıldı. sadece maradonda Scroollar,Goltbar,tp kağıdı için monster vardır. #Pelerin görevini fixledim. #Db ile ilgili gerekli kodlar zaten dosyanın içindedir. #Tüm Karakterler Oyuna Full İtem İle Başlarlar #Üzerinde Bulunan İtemlerin Tümü +8 Dur / Takılar +3 dür #Ardream Lunar Valley Sorunsuzdur #Kepeer & Warder Sorunsuz Şekilde Yazı Geçer. #Ardreamdaki Atross/Riote Np. #Delos Savaşi Sorunsuzdur #100 Symbol Sorunsuzdur #Oto-Üyelik ve Oto Gradedir. Umarım Yardımcı Olmuşumdur.Sadece Bir Teşekkür Etseniz Yeterlidir.. LİNK:[Gizli içerik] Databasemiz ile İlgili Önizlemeler. Maradon Lüferson Ardream Tower Ardream Lunar War Warrior Başlangıç İtem Rogue Başlangıç İtem Priest Başlangıç İtem Mage Başlangıç İtem NOT: DOSYALAR KESİNLİKLE VİRÜSSÜZDÜR.BEN MİCROSOFT SECURİTY ESENTİNALDE TARATTIM SİZDE TARATIN LÜTFEN TRDatabase Ardream V.1'i Sunar.Bir Sonraki Database Payalaşımında Görüşmek Üzere.. Genişletmek için tıkla ...