G gawolt80 Yeni Cüce Joined Dec 24, 2017 Messages 7 Reaction score 0 Points 1 Dec 25, 2017 #181 TŞK Teşekkürler
B borsads Yeni Cüce Joined Feb 3, 2016 Messages 2 Reaction score 0 Points 1 Age 32 Dec 25, 2017 #182 Ty Teşekkürler efendim
A AlperTr Kayıtlı Üye Joined Nov 16, 2017 Messages 56 Reaction score 0 Points 6 Dec 28, 2017 #183 teşekkürler
K kemal_kuzey Kayıtlı Üye Joined Jan 15, 2018 Messages 35 Reaction score 0 Points 6 Jan 30, 2018 #184 teşekkürler .
K kadirsutcu1 Kayıtlı Üye Joined Dec 31, 2017 Messages 31 Reaction score 0 Points 6 Feb 13, 2018 #185 tesskruelrelre
muhammet2008 Kayıtlı Üye Joined Nov 21, 2023 Messages 270 Reaction score 2 Points 18 Age 30 Location sakarya Website www.xigenonko.com Dec 14, 2023 #186 TRDatabase said: {2013}<<[TRDatabase]Ardream Database Sorunsuz FullMap+Ebenezer+Exe>> Merhabalar TRDatabase Ardream Database İle İlgli Sıkıntı Olur İse'ki olacağını sanmıyorum. MSN : [email protected] ##Özellikler## #59 LvL İtemli Başlangıç #Ardreamda ölünce yazı geçer tabi ebenezerinize bağlı ben bu yüzden editli ebenezeride koydum içine. #Databasemizin Full Mapıda İçindedir. Başka ek hiç bir map dosyasına gerek yoktur. #EMC-LUFER-MARADON-ARDREAMDAKİ gereksiz monsterlar kaldırıldı. sadece maradonda Scroollar,Goltbar,tp kağıdı için monster vardır. #Pelerin görevini fixledim. #Db ile ilgili gerekli kodlar zaten dosyanın içindedir. #Tüm Karakterler Oyuna Full İtem İle Başlarlar #Üzerinde Bulunan İtemlerin Tümü +8 Dur / Takılar +3 dür #Ardream Lunar Valley Sorunsuzdur #Kepeer & Warder Sorunsuz Şekilde Yazı Geçer. #Ardreamdaki Atross/Riote Np. #Delos Savaşi Sorunsuzdur #100 Symbol Sorunsuzdur #Oto-Üyelik ve Oto Gradedir. Umarım Yardımcı Olmuşumdur.Sadece Bir Teşekkür Etseniz Yeterlidir.. LİNK:[Gizli içerik] Databasemiz ile İlgili Önizlemeler. Maradon Lüferson Ardream Tower Ardream Lunar War Warrior Başlangıç İtem Rogue Başlangıç İtem Priest Başlangıç İtem Mage Başlangıç İtem NOT: DOSYALAR KESİNLİKLE VİRÜSSÜZDÜR.BEN MİCROSOFT SECURİTY ESENTİNALDE TARATTIM SİZDE TARATIN LÜTFEN TRDatabase Ardream V.1'i Sunar.Bir Sonraki Database Payalaşımında Görüşmek Üzere.. Click to expand...
TRDatabase said: {2013}<<[TRDatabase]Ardream Database Sorunsuz FullMap+Ebenezer+Exe>> Merhabalar TRDatabase Ardream Database İle İlgli Sıkıntı Olur İse'ki olacağını sanmıyorum. MSN : [email protected] ##Özellikler## #59 LvL İtemli Başlangıç #Ardreamda ölünce yazı geçer tabi ebenezerinize bağlı ben bu yüzden editli ebenezeride koydum içine. #Databasemizin Full Mapıda İçindedir. Başka ek hiç bir map dosyasına gerek yoktur. #EMC-LUFER-MARADON-ARDREAMDAKİ gereksiz monsterlar kaldırıldı. sadece maradonda Scroollar,Goltbar,tp kağıdı için monster vardır. #Pelerin görevini fixledim. #Db ile ilgili gerekli kodlar zaten dosyanın içindedir. #Tüm Karakterler Oyuna Full İtem İle Başlarlar #Üzerinde Bulunan İtemlerin Tümü +8 Dur / Takılar +3 dür #Ardream Lunar Valley Sorunsuzdur #Kepeer & Warder Sorunsuz Şekilde Yazı Geçer. #Ardreamdaki Atross/Riote Np. #Delos Savaşi Sorunsuzdur #100 Symbol Sorunsuzdur #Oto-Üyelik ve Oto Gradedir. Umarım Yardımcı Olmuşumdur.Sadece Bir Teşekkür Etseniz Yeterlidir.. LİNK:[Gizli içerik] Databasemiz ile İlgili Önizlemeler. Maradon Lüferson Ardream Tower Ardream Lunar War Warrior Başlangıç İtem Rogue Başlangıç İtem Priest Başlangıç İtem Mage Başlangıç İtem NOT: DOSYALAR KESİNLİKLE VİRÜSSÜZDÜR.BEN MİCROSOFT SECURİTY ESENTİNALDE TARATTIM SİZDE TARATIN LÜTFEN TRDatabase Ardream V.1'i Sunar.Bir Sonraki Database Payalaşımında Görüşmek Üzere.. Click to expand...