Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Server sahipleri yada server açıcak olan arkadaşlar için çok ideal bir editör.neredeyse tüm yapmanız gereken işleri tek tuşla yapmanızı sağlayan güzel bir program.Kullanmayan bilmeyen kalmasın diye paylaşıyorum.resim ekledim aşşağıda görebilirsiniz.
Server sahipleri yada server açıcak olan arkadaşlar için çok ideal bir editör.neredeyse tüm yapmanız gereken işleri tek tuşla yapmanızı sağlayan güzel bir program.Kullanmayan bilmeyen kalmasın diye paylaşıyorum.resim ekledim aşşağıda görebilirsiniz.
TEŞEKÜRLER HOCAM BİR SORUM OLUCAK 1299 SERVER AÇTIM Warior 57 Skili vurmuyor ve okcuda 3 Lü ok atınca her iki tarafta Oyundan atıyor hata verip oyun kapanıyor her iki tarafında ve +1 çıkan item takılırken +4 +5 yapınca itemi giyemiyorum +7 +8 e kadar bunları nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevirim ? [email protected] Skype Adresim Yardımlarınızı bekliyorum